Salon Beton på DR HD

Salon Beton, som sendes på DR HD, er et nyt tv-program der handler om tatoveringer. I Salon Beton følger man to svenske tatovører som har valgt at gå deres egne veje, trods en hård opvækst og mange udfordringer.

Salon Beton, som sendes på DR HD, er et nyt tv-program der handler om tatoveringer.

Salon Beton, som sendes på DR HD, er et nyt tv-program der handler om tatoveringer.

I Salon Beton kan du få alverdens tusser, tatoveringer, tats, tattooes, eller hvad du nu kalder det. Du kan møde de kendte og de helt ukendte og høre deres historier. Programmet kan vel sammenlignes med Tv3+´s nye program Tattoo Salonen, eller programmet LA Ink fra USA, som har kørt i flere år.
Salon Beton, som kører på DR HD, er et svensk program som handler om Tattoo salonen, som i virkeligheden hedder Salong Betong. Her følger vi de to tatovører og ejere af Salong Betong, Danne og Bleckan. Danne og Bleckan var tilbage i tiden to fyre, på kanten af samfundet, hvis udsigter var ingenting - som de selv siger. Men deres kreative talenter, som ellers kun kom til udtryk i hjemmet, var simpelthen for unikke til at lade det hele gå til spilde. Derfor valgte de at åbne tattoo studiet i Sverige, ved navn Salong Betong, hvor centrum for deres tatoveringer, er kunsten. Idag strømmer både kendte og ukendte til Salong Betong for at få lavet en tatovering, i det tattoo studie, som er blevet et af Sveriges mest berømte studier.

Salong Betong er ikke kun tatoveringer

Ud over at de to unge ejere og tatovører udfører tatoveringer på deres kunder i Salong Betong, så har de også kastet sig over tøjbranchen. Salong Betong laver nemlig også t-shirts, som allerede blev udsolgt inden de overhovedet var kommet på lager. Salong Betong er samtidig blevet omtalt, i magasinet King, som nogle af de mest magtfulde aktører i den svenske modebranche.

-

Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: Copenhagen Ink Festival 2012

Læs også: En tatovering der vibrerer når mobilen ringer

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

 

This entry was posted in Nyheder generelt and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap