Anne Lindfjeld lægger billeder af kejsersnit på sin blog

Som tidligere skrevet på Tattoolounge.dk, så er tattoo-baben Anne Lindfjeld blevet mor til en skøn lille datter. Hun delte også billederne fra fødslen med offentligheden.

Anne Lindfjeld og datteren Nola (privat foto)

Anne Lindfjeld og datteren Nola (privat foto)

Anne Lindfjeld var sat til et planlagt kejsersnit d. 5. marts, da den lille ny datter lå med hovedet den forkerte vej. Men allerede d. 25. februar blev kæresten, som er søofficer, kaldt hjem fra Bornholm, da vandet var gået tidligt om morgenen. Som tidligere skrevet havde Anne Lindfjeld overskud til at opdatere med adskillige beskeder på Twitter, trods veerne tog til. Med løbende opdateringer så skulle det da heller ikke stoppe da fødslen gik igang. Hun overlod nemlig kameraet til en af syplejerskerne, som tog billeder af kejsersnittet, under fødslen.
Der blev også tid til opdateringer efter fødslen - Jeg føler allerede, hun har været en del af mit liv altid, og bruger det meste af min dag på bare at kigge på hende. Hun er et sandt mirakel, et vidunder. Jeg er stadig overrasket over, at noget så skønt som at dyrke sex kan føre til noget endnu mere skønt – en baby, skrev den nybagte mor på hendes blog efter fødslen. Hun har løbende opdateret hendes blog med stemningsfyldte billeder af hendes selv og datteren Nola.

Billederne røg på hendes blog

Tattoo-baben Anne Lindfjeld, som er model og tidligere tv-vært på MTV, er vant til at vise sin krop frem på mange forskellige måder. Hun har tilsyneladende heller ikke noget imod at vise sig frem, til offentligheden, når det bliver meget intimt. Billederne af kejsersnittet, som sygeplejersken havde taget under fødslen, valgte Anne Lindfjeld nemlig at lægge op på sin blog så alle kunne kigge med.
Billederne kan ses på Anne Lindfjelds blog

-

Læs også: Anne Lindfjeld er blevet mor

Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

This entry was posted in Kropsudsmykning, Tatovering and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap