En tatovering der vibrerer når mobilen ringer

27 mar, 2012

Vibrerende tatoveringer bliver måske en realitet en dag. Nokia har i hvert fald taget patent på denne lidt anderledes og spøjse teknologi.

Vibrerende tatoveringer  - Interaktive tatoveringer

I fremtiden kan du måske få lavet en tatovering der vibrerer når din mobil ringer.

Ja du læste rigtigt. Finske Nokia vil i fremtiden være helt sikre på at du ikke går glip af et opkald når din telefon ringer, og har derfor taget patent på denne spøjse teknologi, der gør det muligt at lave vibrerende tatoveringer.

Nokia har taget patent på teknologien, hos United States Patent and Trademark Office, og vil altså gøre det muligt at lave tatoveringer der kan vibrere under huden når din telefon ringer. Endda forskellige former for vibrationer alt efter hvem der ringer.

Det kan lade sig gøre ved en kombination af magnetisme og en helt særlig form for blæk, som skal bruges til at lave tatoveringen med. Det foregår på lidt samme måde som det vi kender fra Bluetooth, ved hjælp af magnetiske bølger som bliver sendt til det specielle blæk. Tatoveringen reagerer med en taktilrespons, og på den måde kan du mærke, direkte under huden, når du modtager en sms besked eller der er en der ringer til dig. I og med at de elektriske vibrerende tatoveringer skal foregå lidt på samme måde som Bluetooth, altså via magnetiske bølger, så vil det være ret enkelt at sætte op.

Har også patent på vibrerende plaster

Nokia mener det kan lade sig gøre, med disse interaktive tatoveringer, hvis der bruges en særlig form for blæk som indeholder jern og jerndioxid. Det skulle efter sigende gøre at mobilen bedre kan kommunikere med den interaktive tatovering.

Hvis du gerne vil blive bedre til at tage telefonen, og du ikke er klar til at få lavet en vibrerende tatovering, så er der også andre muligheder. Nokia har nemlig ligeledes taget patent på samme teknologi i forbindelse med et plaster. Så kan du stadig få dine opkald som vibrationer direkte på huden, men dog ikke permanent.


Læs også: Drake fan får tatoveret DRAKE i panden

Læs også: Mand fik tatoveret radiokanals navn/logo midt i panden

Læs også: Historien bag Lars von Triers FUCK tatovering

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

Flere lignende artikler