Nordic Ink Festival 2012 i Arena nord

08 sep, 2012

Nordic Ink Festival slår for anden gang dørene op for et kæmpe brag af en tattoo festival. Det hele kommer til at foregå i Arena Nord i Frederikshavn.

Nordic Ink Festival 2012

Nordic Ink Festival 2012 bliver afholdt i det Nordjyske. Nærmere betegnet Arena Nord i Frederikshavn.

I Oktober måned 2012 er der for alvor dømt tatoveringer i det Nordjyske når der afholdes Nordic Ink Festival. Så hvis du interesserer dig for tatoveringer, er der ingen tvivl om hvor du skal være i disse dage.

Nordic Ink Festival i Frederikshavn vil gentage sidste års succes, og åbner igen i år dørene til den største tattoo festival i norden. Der kommer tattoo interesserede samt tatovører fra hele Skandinavien, for at være med til denne tattoo festival, som løber af stablen i Arena Nord i Frederikshavn. Ligesom sidste år var arrangementet en succes, og mennesker fra hele Skandinavien strømmede til for at opleve sidste års festival. Som festival arrangøren skriver på deres egen hjemmeside, vil Arena Nords 7000 kvadratmeter lægge scene og stande til ALT, hvad hjerte og hud kan begære inden for det ædle håndværk, som gennem århundreder har chokeret, forarget og betaget folk.

Praktisk information

Nordic Ink Festival 2012
19-20-21. Oktober
Arena Nord, Rimmens Alle 37
9900 Frederikshavn

Køb billetter til festivalen her: www.inkfestival.dk

Følg Nordic Ink Festival på Facebook: her


 

 

Se video fra Nordic Ink Festival 2011

Læs også: Copenhagen Ink Festival 2013

Læs også: Aarhus Tattoo Convention 2012

Læs også: Datingsite for tatoverede oplever stor interesse

Læs også: Tatovering i røvhullet – Nyeste trend i USA

 

Flere lignende artikler