Superfan har 15 Miley Cyrus tatoveringer på kroppen

Miley Cyrus har mange fans verden over. De fleste er piger, som ser op til den 19 årige popstjerne. Men Miley Cyrus har også mandlige fans. Nogle mere ekstreme end andre.

Superfan har 15 Miley Cyrus tatoveringer

Her ses nogle af Carls mange Miley Cyrus tatoveringer.

Den 19-årige superstjerne, Miley Cyrus, er vant til at modtage breve og beskeder fra hendes mange fans. De fleste kommer fra unge piger, som er vilde med sangerinden. Men der finde også granvoksne mænd som er fans af Miley Cyrus.
Senest har Carl fra England fundet vej til medierne, efter han viste sine Miley Cyrus tatoveringer frem på Twitter. Han er nemlig så stor fan af hende, at han har fået 15 Miley Cyrus tatoveringer på kroppen. Carl, der kalder sig selv MileyCyrusCarl, valgte at vise sin store kærlighed til sangstjernen på Twitter, hvor han delte billeder af hans mange tatoveringer af Miley Cyrus.
Superfanen Carl, har bl.a. et portræt af Miley Cyrus tatoveret på den ene skulder, samt hendes navn på hænder og bryst. Samtidig har han tatoveret nogle af hendes sangtitler på underarmene. Ifølge Carl selv har han 15 Miley Cyrus tatovering i alt.

Sådan skriver han på Twitter

- Miley Cyrus, du er et mirakel. Jeg elsker dig så meget, ingen er mere smuk, talentfuld og sexy end dig. Jeg har 15 tatoveringer af dig! Der er en engel i LA, skriver Carl på sin twitter-profil. For Carl selv er det vanedannende at få lavet Miley Cyrus tatoveringer, siger han til pressen.
Superfan skriver ofte til Miley på Twitter, men det lader ikke til at hun endnu har svaret ham, skriver thesun.co.uk. For nylig sendte han også et billede af Miley selv, til den unge sangstjerne, sammen med beskeden om, at det bliver hans næste tatovering.


Læs også: Mand fik tatoveret radiokanals navn/logo midt i panden

Læs også: Drake fan får tatoveret “DRAKE” i panden

Læs også: Vampyrkvinden Maria Jose Cristerna

Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

 

This entry was posted in Nyheder generelt, Tatovering and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap