Medina: Det betyder mine tatoveringer

08 jan, 2012

Popsangeren Medina er tatoveret i kærlighedens navn. Med “for altid” tatoveret på halsen og “LOVE” tatoveret på hånden, er spørgsmålet blot hvad det betyder.

Medina tatovering

Medina tatovering

Når du én gang har fået blæk under huden kommer lysten hos de fleste ofte snigende igen og igen. Lysten kan også være meget pludselig, f.eks. har Medina på et tidspunkt på hendes Twitter desperat stillet spørgsmålet: “Hvem kan tatovere mig NU?”.

Kort tid efter dette Twit fik Medina sin nye tatovering, som blev ordene “for altid”, tatoveret på højre siden af halsen. Tatoveringen blev første gang set i offentligheden til et Malene Birger modeshow tilbage i August 2011. Spørgsmålet er bare hvad tatoveringen betyder for sangerinden Medina?

Hvad siger Medina selv?

“Tatoveringen er ikke tilegnet nogen specielt, men er ment generelt”, sagde Medina på et tidspunkt til BT.dk, der spurgte hende om tatoveringen havde noget at gøre med hendes kærlighedsliv for tiden. “For altid kærlighed, er en smuk ting, og derfor har jeg fået den” sagde sangerinden, som også har tatoveret “LOVE” på hånden, som en hyldest til kærligheden.


Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

Læs også: Tattoo salonen på TV3+

Læs også: Historien bag Lars von Trier´s FUCK tatovering

 

Flere lignende artikler