Daniel Agger, Christian Stadil & Ami James sammen om ny tattoo hjemmeside

16 maj, 2013

Har du længe gået og drømt om en tatovering men er stadig ikke helt sikker på designet, så er der nu hjælp at hente fra Hummel-direktøren Christian Stadil og fodboldspilleren Daniel Agger´s nye tattoo hjemmeside.

Ami James, Daniel Agger og Christian Stadil har slået sig sammen om en ny tattoo-hjemmeside

Ami James, Daniel Agger og Christian Stadil har slået sig sammen om en ny tattoo-hjemmeside der er verdens første sociale markedsplads for tattoo designs.

Hummel-bossen Christian Stadil og fodboldspilleren Daniel Agger har slået sig sammen med den verdenskendte tatovør, Ami James, og lavet en ny tattoo-hjemmeside. Hjemmesiden skal hjælpe folk med at realisere deres tattoo drøm ved at koble dygtige kunstnere sammen med den der ønsker en tatovering og til sidst sætte personen direkte i kontakt med en tatovør, som kan lave det ønskede design som tatovering.

Hjemmesiden hedder Tattoodo.com og som de selv siger er det verdens første sociale markedsplads for design af tatoveringer.

Få designet din drømme-tatovering

“De fleste som har lyst til en tatovering, hvad enten det er den første eller den femte, har måske en ide om hvordan den skal se ud, men er usikre på selve designet. På Tattoodo.com kan du få specialdesignet din egen tatovering, få rådgivning og blive koblet sammen med en tatovør, inden du beslutter dig - og aller vigtigst skal du ende op med en god oplevelse, hvor du har fået din drømmetatovering,” fortæller Christian Stadil om sit nye projekt.

Tattoodo.com fungerer således at du opretter en konkurrence hvor du beskriver dit ønskede design og herefter kommer sitets tilknyttede tatovører og kunstnere med deres bud på, hvordan tatoveringen kan se ud. Indtil konkurrencen er slut er der mulighed for at give feedback på de forskellige designs og til sidst vælges der en vinder.

Den nye forretning blev for første gang offentliggjort på weekendens tatoveringsmesse Copenhagen Ink festival, hvor også den amerikanske tatovør Ami James var mødt op for at promovere det nye projekt.


Læs også: Cheryl Cole viser ny stor tatovering

Læs også: Fan får Linse Kessler som tatovering

Læs også: Mand fortryder tatoveringer med pornoreklamer i ansigtet

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Flere lignende artikler