Pron2.dk

Linse Kesslers nyeste tattoo - “Islands brygge skyline”

17 feb, 2013

Den storbarmede realitystjerne offentliggjorde for nyligt hendes nyeste tatovering, som er et portræt af Islands brygge, hvor den meget omtalte personlighed bor til dagligt.

Linse Kesslers nyeste tattoo - Islands brygge skyline

Linse kessler viser hendes nyeste tatovering frem.

Som de fleste ved, og som Linse Kessler ofte udtrykker, så elsker hun Islands brygge på Amager og kan ikke forestille sig noget andet sted at bo. Det er her hun har trådt sine barnesko, og nu bliver det også svært for hende af slippe af med “Islands brygge skyline”, som hun selv kalder det. Hun har nemlig fået tatoveret “bryggen” på hendes venstre underarm.

Den nye tatovering blev offentliggjort på Facebook, hvor Linse skrev sådan: ”Så fik jeg min Islands Brygge skyline :) Og jeg ELSKER den virkelig :) Kan ikk få øjnene fra den, og den er stadig pakket ind. Mornel og jeg gik over på Kalvebod Brygge, hvor udsigten til min elskede Brygge-havn/skyline er allerbedst.” og tilføjer senere: ”Mornel tog lidt billeder og bum 3 timer efter, havde han tegnet og tusset den :) Sidder bare her med min Cinohund og SMILER. Dejlig aften alle :)”

Linse Kesslers islands brygge tatovering

Om hun kommer til at fortryde den nye tatovering er ikke til at vide, men hun har tidligere udtalt til tv3 at hun er for gammel til at fortryde nogle af dem nu.

Se hvad Linse Kessler og datter Stephanie siger om deres tatoveringer


Læs også: Vind billetter til Copenhagen Ink festival 2013

Læs også: Linse Kesslers tatovering om lort - Se billeder

Læs også: Mikkel Kesslers tatoveringer - Fik den første som 14-årig

Læs også: Fan får Linse Kessler som tatovering

Flere lignende artikler