Datingsite for tatoverede oplever stor interesse

31 aug, 2012

Der findes efterhånden en lang række nichesites, hvor man kan finde en kæreste eller date. Senest er Tatsdating.dk kommet til verden. Et datingsite for folk med en passion for tatoveringer.

Datingsite for tatoverede oplever stor interesse

Det nye datingsite for tatoverede oplever stor tilslutning af tattoo interesserede singler.

Siden sitet gik i luften d. 25 april i år, er det gået rigtig stærkt. Det nye datingsite oplever stor tilslutning fra danskere som gerne vil date en med tatoveringer. På bare 4 måneder har Tatsdating.dk fået 3000 medlemmer, så det kan roligt siges at de tatoverede singler strømmer til det nye site.

Siden er stiftet af Nicolaj Skannerup, som kommer fra Lindved nær Vejle, som har oplevet stor interesse fra folk som gerne vil møde andre med tatoveringer. Direktøren af sitet har dog ikke selv nogle tatoveringer, men så at der var et marked for det i Danmark.- “TatsDating er et mødested for alle der er vilde med tatoveringer, og det kan være lige fra den pædagogstuderende med en lille rose på anklen, og til den selvstændige med en kæmpe drage på ryggen. Her er kort sagt plads til alle”, siger direktør Nicolaj Skannerup.

Ifølge Gallup som løbende laver undersøgelser i Danmark, er der omkring 650.000 danskere der har en tatovering, og flere og flere danskere vælgere at få lavet en tatovering. Tatoveringer er de seneste år blevet mere og mere legalt i det offentlige rum, og nu kan alle med en passion for tatovering møde hinanden online.

Afslutningsvis fortæller direktør Nicolaj Skannerup at sitet skal nå 10.000 medlemmer indenfor et år, så forventninger er store.

Du kan besøge Tatsdating.dk her


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Læs også: Mikkel Kesslers tatoveringer – Fik den første som 14-årig

 

Flere lignende artikler