Frække og vilde tatoveringer og piercinger

Der er mange forskellige måder at udsmykke kroppen på, og nogen vildere end andre.

Fræk tatovering

Fræk tatovering?

Det er blevet mere og mere normalt at få lavet tatoveringer og piercinger i Danmark, og de færreste mennesker ryster på hovedet eller rynker øjenbryn når de ser synlige tatoveringer eller piercinger i offentligt rum såsom parker, strande, indkøbscentre osv. Flere og flere butikker lader endda også deres ansatte vise deres tatoveringer når de er på arbejde og ekspederer kunder. Og det lader altså ikke til at gøre kunderne noget med de synlige tatoveringer og piercinger. - der er selvfølgelig grænser!
Vi skal ikke mange år tilbage for at se folk blev chokeret eller foraget når de så f.eks. en tv-vært optrådte med synlige tatoveringer i en tv-udsendelse. Sådan er det ikke længere. Det er faktisk blevet lige så normalt som at hoppe i et par cowboybukser. Nogle eksempler på kendte danskere med tatoveringer er f.eks. Oliver Bjerrehus, L.O.C., Anne Lindfjeld, Casper Christensen, Lisbeth Østergaard, Felix Smith og mange flere. Af samme årsag kan man også kun forvente at kurven fortsat vil være stigende for danskere der vælger at blive tatoveret eller piercet.


Der findes utrolig mange forskellige artikler på nettet som omhandler tatovering og piercing, hvor der kan læses om forskellige nye tendenser og trends. Der findes samtidig masser af billeder som kan bruges til inspiration hvis du skal ud og have lavet en tatovering. Jeg har plukket nogle gode artikler ud om tatovering og piercing, som jeg linker til nedenfor. Måske det kan inspirere dig til en ny tatovering eller piercing!

 

This entry was posted in Tatovering and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Copyright 2011 - [email protected]