Artikler

Generel diskussion og nyheder om tatovering finder sted her.
Se danskernes egne tatoveringer.
Tv2 nyhederne opfordrede danskerne til at indsende billeder af deres egne tatoveringer, og det startede kort tid efter en sand storm af MMS beskeder og mails med billeder. Derfor har Tv2 lavet en video af alle de forskellige tatoveringer, store, små, farverige, sort/hvid, sjove, alvorlige, smukke, dekorative osv., og du kan samtidig se flere forskellige gallerier af de mange tatoveringer.
Priserne på de viste tatoveringer svinger lige fra nogle hundrede kroner og helt op til flere tusinde kroner.
Se udsendelsen igen, eller læs artiklen her:
http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-22059615:se-danskernes-egne-tatoveringer-her.html
20/11-2009: Tatovører skal på skolebænken - Interviews med forskellige folketingspolitikere, der alle støtter op om behovet for en ny lov om tatoveringer, samt hvem der skal have lov til at udføre dem. Der arbejdes pt. på et lovforslag der forventes klar inden udgangen af 2010.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/kropogkemi/article840441.ece
13/11-2009: Minister vil gøre tavoreringer sikre - Interview med miljøminister Troels Lund Poulsen (Venstre) om hans holdning til den manglende regulering af tatoveringsbranchen.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/kropogkemi/article833333.ece
12/10-2009: Politikere vil bremse farlige tatoveringer
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/kropogkemi/article808302.ece
10/10-2009: Hver fjerde får skader af tatoveringer - En artikel der dokumenterer de forskellige gener, der kan opstå som følge af tatoveringsfarver der indeholder allergi- og kræftfremkaldende stoffer.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/kropogkemi/article806123.ece
10/10-2009: Tom fik dybe ar efter tatovering - Cover-up af en eksisterende tatovering ledte til en allergisk reaktion på grund af stoffer i en af de anvendte farver. Dette ledte i sidste ende til at det tatoverede stykke hud måtte opereres væk.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/kropogkemi/article806104.ece
9/10-2009: Tatoveringer kan ødelægge dit helbred - Den første artikel i serien om de mulige bivirkninger ved tatoveringer, forårsaget af de anvendte farver. Interviews med læger og andre specialister indenfor området.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/article807180.ece
20/8-2009: Danskere får rettet fejl i tatoveringer - Et par danske laser-klinikker beretter om et stigende antal henvendelser fra folk der ønsker at få fjernet tatoveringer på grund af stavefejl eller forkerte datoer.
http://politiken.dk/tjek/dagligliv/article771338.ece
4/9-2008: Tatoveringer er blevet allemandseje - En lidt ældre, men positiv, artikel om hvordan tatoveringer er blevet mere og mere populære de senere år.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/levevis/article561318.ece
Det er en gammel skik at udsmykke kroppen, men derfor er der alligevel grund til at tænke sig om før man gør det !
http://taenk.dk/gode-r%C3%A5d/tatovering-og-piercing
Igennem de seneste 20 år er det blevet stadig mere populært at udsmykke sin krop. Men hvilke risici løber man, når man lægger krop til piercinger og tatoveringer – både de permanente og dem, der er lavet af henna? Og hvad skal man være opmærksom på?
http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?id=976
En midlertidig sort hennatatovering virker tillokkende på mange unge mennesker. Den pynter på den solbrune hud, man kan sende det rigtige signal via motivet. og så forsvinder den igen i løbet af sommeren.
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/familieliv/ECE513241/henna-tatoveringer-kan-vaere-farlige/

Copyright 2011-2012 - [email protected]