Tatovering og træning

Der er ingen der gider at se på tatoveringer på en halvfed bleg krop.

Tatovering og træning
Tatovering og træning
Når man vælger at få lavet en tatovering, er man som regel også interesseret i at folk skal se den. En tatovering kan sagtens være flot, uden at nogen gider at kigge på den - og hvorfor så det? Jeg vil vove den påstand at en tatovering bliver langt bedre eksponeret på en flot og veltrænet krop i forhold til en ikke trænet halvfed og bleg krop. Man ser tit folk på stranden som har en gammel tatovering og i årenes løb har taget en del ekstra kilo på, hvilket kan gøre en tatovering meget lidt atraktiv.
Folk der går op i at udsmykke deres krop med tatoveringer, er ofte også interesseret i at holde sig i form. Derfor har jeg valgt at lave et lille indlæg om træning i forbindelse med tatoveringer. Ud over at tatoveringer ser bedre ud på en flot krop, så er det samtidig vigtigt at holde sig i form og tænke på sin krop.
Der er mange ting man kan gøre for at holde en pæn figur. Træn 3-4 gange om ugen og spis sundt. Det er ikke alle der er vilde med at gå i træningscenter, men der er mange andre muligheder for at få trænet. Der findes mange forskellige værktøjer og hjælpemidler som gør det muligt f.eks. at træne derhjemme. Hvis du gerne vil se hurtige resultater i forbindelse med din træning kan det være en god idé at indtage ekstra protein samtidig med en sund kost.

Hvad er proteinpulver?

Proteinpulver er, sammen med kreatin, det meste benyttede kosttilskud. Under træning bliver dine muskler nedbrudt og har derfor brug for proteinpulver for at genopbygge igen. Alt den kost du indtager i løbet af dagen indeholder også protein. Man må aldrig lade sin kost erstatte af proteinpulver, men netop bruge det som et tilskud til sin normale kost. Det fleste har også nemmere ved at indtage en proteinshake efter træning, fremfor et tungt måltid. Proteinpulver blandes op med vand eller mælk, og den mest brugte proteinpulver er valle protein. Så kom igang med din træning allerede idag!

Du kan købe proteinpulver her og spare op til 30%

This entry was posted in Kropsudsmykning, Træning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Copyright 2011 - [email protected]