Bøger

Bøger om tatovering og piercing

Bog og tatovering og piercinger

Mangler du inspiration til en ny tatovering eller piercing så kan det være det kan hjælpe at læse en bog der handler om tatovering eller piercing. Der findes mange forskellige gode og spændende bøger om dette.
Her er samlet en lille oversigt over bøger der handler om tatovering og piercing. Du kan finde en lille beskrivelse af bøgerne samt et billede af bogen. Hvis du vil finde flere bøger om tatovering og piercing kan du gå ind på forskellige hjemmesider som jeg også vil linke til i bunden af denne side. På disse sider kan du finde og købe mange forskellige og spændende bøger om tatovering og piercing. Det kan være alt lige fra bøger om designs indenfor tatovering og til bøger om hvad der er værd at vide i forbindelse med din tatoveringer eller piercinger.

Find og køb bøger om tatovering og piercing nedenfor!


bog tatoveringTatoveringer af Paul Mason

Bogen handler om hvordan og hvorfor mennesker rundt omkring i verden dekorerer deres krop med tatoveringer. Fra oldtiden til i dagtstatoveringer.

Du kan læse mere og købe bogen her

 bog tatoveringens designhåndbogTatoveringens designhåndbog af Vince Hemingson

Bogen er en up-to-date designhåndbog med populære designs som er nemme at genskabe på huden, nye stilarter og innovative designs. Kombineret med billeder der viser, hvordan tatoveringen ser ud på huden, og en forklaring af hvert motivs betydning.
Forfatteren har også lavet verdens top rangerende tatoverings hjemmeside, med over en million besøgende hver måned. Tatoveringens designhåndbog er en guide, med næsten alt hvad enhver kan ønske at vide om tatovering.
Bogen kan bruges som et opslagsværk ved kaminen eller som forrygende læsestof på stranden. Den søgendes drøm. Bogen indeholder mange billeder, masser af idéer og definitioner, og for historikerne blandt læserne findes tonsvis af baggrundsmateriale og næsten ukendte fakta. Der er bogstaveligt talt hundredvis af emner. Bogen er perfekt for dem, som tænker på at få en tatovering for første gang, men de livslange entusiaster vil også elske bogen. Faktisk bør alle tatoveringsstudier have en kopi af denne herlige referencebog om ikke andet for, at give den til enhver som stiller et af de utallige generelle spørgsmål midt under tatoveringen. Så her har du den. En fantastisk bog, som du kan føje til din tatoveringsbogsamling.

Du kan læse mere og købe bogen herbog tatoveringer af mette moestrupTatoveringer af Mette Moestrup

Bogen handler egentligt ikke om tatoveringer, men dét er titlen på bogen og derfor har jeg valgt at tage den med. Bogen handler om digte om livet og forgængeligheden, skrevet dels med afsæt i barndommens erfaringer, dels på grundlag af nogle konkrete kunstoplevelser.

Du kan læse mere og købe bogen her


bog Midlertidige tatoveringer til piger, fest og farver

Midlertidige tatoveringer til piger, fest og farver af Anita Rattigan og Betsy Batwater

Elsker du fest og farver og udsmykning, men vil ikke være bundet til en tatovering for resten af livet? Med denne bog kan du nemt skaffe dig det nye look, som du ser på tv og i film. Og du kan ofte skifte mellem forskellige motiver. Du kan vælge at være fræk eller elegant, alt efter dit humør.
Midlertidige tatoveringer til piger, fest og farver indeholder100 engangs-overføringstatoveringer i høj kvalitet over de 10 mest populære stilarter.
Uanset om du ønsker en tribal, et mytologisk motiv eller noget frækt at vise til festen eller på stranden, er der mange forskellige at vælge imellem. Bogens flotte og seje fotos og tegninger hjælper dig til at vælge motivet, der passer til dig. En bog til børn, teenagers og de lidt ældre.

Du kan læse mere og købe bogen herbog tatovering med hennaTatovering med Henna af Ulaya Gadella og Margot Ibrahim

Body-painting kan nemt laves alene - eller sammen med en ven, veninde eller kammerat, hvis du vil have en masse skæg ud af det.
De traditionelle mønstre, som bogen rummer, er ikke blot smukke, de betyder også, at lykke, velstand og kærlighed vil falde i turbanen på den, der smykker sig med dem.

Du kan læse mere og købe bogen her


bog Hvad du bør vide om piercinger og tatoveringerHvad du bør vide om piercinger og tatoveringer af Paul Mason

Bogen handler om et historisk rids af udviklingen bag kropsudsmykning, tatovering og piercing. Forskellige typer af teknikker, om at beslutte sig, risici, omgivelsernes reaktion, fjernelse af udsmykningen og den tilhørende lovgivning i Danmark.

Du kan læse mere og købe bogen her


bog Tigre & tatoveringerTigre & tatoveringer af Karla von Bengtson og Anne Marie Donslund

Bogen er en billedbog baseret på Karla Nielsens biograffilm af samme navn, som har premiere oktober 2010.
Maj bor hos sin onkel, Tato-sonny, i hans tatoveringsbutik.
Men børn og tatoveringer er bare en megadårlig kombi. Maj savner en rigtig familie med en sød far, en klog mor, en skæg storebror, lille hund og noget frisk luft og sunde grøntsager.
En dag kommer Maj til at tatovere et ordentligt brød af en fyr med nisser og prinsessesommerfugle på ryggen. Han er faldet i søvn på briksen, mens Sonny ser fodboldkamp i tv. Maj og Sonny må derfor flygte i al hast ud af byen på Sonnys knallert, men måske finder de en rigtig familie på vejen?

Du kan læse mere og købe bogen herbog piercingerPiercinger af Anna Claybourne

Bogen handler om piercinger over hele verden, og dens historie.
Mennesker rundt i verden dekorerer deres krop, ligesom egypternes navlepiercinger i oldtiden og punkernes ringe i øjenbrynet i dag.

Du kan læse mere og købe bogen her


Dansk tatoveringDansk tatovering af Jon Nordstrøm

Ny bog giver et unikt indblik i en farverig tradition fra starten i 1895, og beskriver de stærke danske personligheder bag kropskunsten.
“Dansk Tatovering” skildrer den visuelle udvikling fra 1895 til i dag, og især storhedstiden i 1960´erne byder på en række fascinerende historier fra et hårdt miljø. Bogen er fyldt med anekdoter og et væld af historiske fotos af de specielle personligheder og tatoveringens hotspots: det rå Nyhavn, hvor sømænd og fulde svenskere var tatoveringskunderne, og den endnu hårdere Istedgade, som udviklede sig til et nyt tatocenter i 1980´erne. København var faktisk det absolutte centrum for tatovering i Norden frem til midten af 1970´erne.
Bogen føres helt op til nutiden ved at portrættere 14 aktive tatovører sammen med deres karakteristiske kunst ? lige fra klassiske motiver til den nyeste graffiti- og hip hop-stil. Her ses den nye generation, der skal slå stregerne til næste kapitel i dansk tatoverings historie.
Bogen har både dansk og engelsk tekst, og udkommer den 29. august på NORDSTROMS FORLAG.

Du kan læse mere og købe bogen herNordisk tatoveringNordisk tatovering af Jon Nordstrøm

NORDISK TATOVERING er en ny historisk tatoveringsbog fra Nordstrøms forlag af forfatter og fotograf Jon Nordstrøm der tidligere har udgivet den meget omtalte og roste bog, Dansk Tatovering. NORDISK TATOVERING giver med sine 320 sider et spændende indblik i tatoveringens udvikling i Norden fra 1885 til 1985. De svenske tatovører der alle var sømænd og tatoverede nordmændene; de danske tatovører der alle holdt til i Nyhavn og tatoverede de fulde svenskere, er med i bogen. Bogen er fyldt med store fotos i bedste “coffee table”-stil. Over 200 sider i bogen viser smukt tatovørenes originale tegninger gennem 100 år.

Du kan læse mere og købe bogen her


Copyright 2011-2012 - [email protected]