Tatovering, tatovører og nyheder

På Tattoolounge.dk kan du læse seneste nyheder om tatovering og piercing.

Tattoolounge.dk har samlet alle de seneste og relevante nyheder om tatovering og piercing et sted. På den måde kan du følge med i hvad der rør sig, når det handler om tatovering eller piercing.

Mest læste artikler:

MEDINA: Det betyder mine tatoveringer Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen Patrick Nielsens tatoveringer – Det handler om tillid til tatovøren

Læs seneste nyheder om tatovering og piercing


Find tatovører og se bedømmelser af de forskellige tatovører.

Tatovører og bedømmelserTattoolounge.dk har samlet de danske tatovører et sted, så du kan få en oversigt over hvilke tatovører der findes. Du kan finde praktiske informationer om de enkelte tatovører. Samtidig kan du se bedømmelser og kommentarer af de enkelte tatovører, og få et indblik i hvilke oplevelser andre har haft hos tatovøren. Har du nogle erfaringer med nogle af de tatovører der er at finde på Tattoolounge.dk, kan du give den enkelte tatovør en bedømmelse og skrive en kommentar.

På den måde hjælper du både de enkelte tatovører og samtidig andre der skal have lavet en tatovering.

Tatovører og bedømmelser

 

 


Deltag i debatten i Tattoolounge.dk´s forum.

Forum om tatovering og piercingI Tattoolounge.dk´s debatforum kan du stille spørgsmål, og få svar på ting, der handler om tatovering eller piercing, eller måske noget helt andet. Du kan oprette en gratis bruger og følge med i debatten. Ved du noget om tatovering og piercing, eller vil du gerne lære mere så kan du følge med i Tattoolounge.dk´s forum om tatovering og piercing.

Forum om tatovering og piercing


Find bøger om tatovering og piercing.

Bøger om tatovering og piercingTattoolounge.dk har samlet et lille udsnit af bøger på dansk som enten handler om tatovering eller piercing. Du kan læse beskrivelser af de enkelte bøger og samtidig finde frem til hvor du kan købe bøgerne.

Bøger om tatovering og piercing


Læs om de mange forskellige stilarter indenfor tatovering.

Søger du information om de mange forskellige stilarter der findes indenfor tatovering, så kan du finde det på Tattoolounge.dk. Her kan du læse om de forskellige stilarter der bliver brugt i tatoveringskunsten, hvad de betyder og hvor de stammer fra.