Justin Bieber viser billede af ny dansk tatovering

24 apr, 2013

Justin Bieber ladge forrige weekenden vejen forbi Danmark for at spille koncert i Parken. Den unge stjerne fik også tid til at få lavet en tatovering under hans ophold i Danmark.

Justin Bieber får ny tatovering i Danmark

Her ses Justin Biebers nye tatovering på underarmen.

Da Justin Bieber var i Danmark for at spille koncert i Parken var flere fans utilfredse med den unge stjernes opførsel. Han kom efter sigende halvanden time for sent til fan-aftaler backstage, inden koncerten, og gav kun fans et par sekunder af sin tid, da han endelig dukkede op. Det skriver Her&Nu.

Justin Bieber der under opholdet i Danmark også havde andre gøremål virkede generelt meget ligeglad og uforberedt. Koncerten blev næsten to timer forsinket, da den unge Bieber ifølge Her&Nu, havde mere travlt med at spille bordtennis med en danser end at gå på scenen til den aftalte tid.

Da Justin Bieber søndag skulle optage en reklamefilm for hans nye duft “Key” på Phoenix Hotel, lod han også hele holdet vente seks timer inden han dukkede op. Optagelserne var ifølge kilder også meget præget af en ret ukoncentreret Justin Bieber, som også skabte sig under optagelserne. Det kan hænge sammen med, at han ifølge kilder røg pot både inden og under optagelserne.

Fik tid til en tatovering på armen

Justin Bieber og hans kæreste Selena Gomez spiste fredag aften på restaurant Umami i Store Kongensgade i København, hvor de to ifølge Ekstrabladet spiste gratis. Sent på fredag aften tog de to videre til en af de små tatovører i kvarteret omkring Magstræde og Kompagnistræde, hvor Justin Bieber fik lavet en tatovering.

Her fik han en tatovering af en fisk på venstre underarm. Fisken, en Koi-karpe, skulle give både held og lykke - noget Bieber synes at være en anelse i underskud af efter sit ophold i Danmark.


Læs også: Cheryl Cole viser ny stor tatovering

Læs også: Fan får Linse Kessler som tatovering

Læs også: Mand fortryder tatoveringer med pornoreklamer i ansigtet

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Flere lignende artikler