Historien bag Lars von Triers FUCK tatovering

22 feb, 2012

Som Lars von Trier selv siger, er det Sean Penn´s skyld at han valgte at få lavet FUCK tatoveringen, som står skrevet henover hans knoer.

Lars von Trier FUCK tatovering

Lars von Trier - FUCK tatovering

Han udtalte til bt.dk at han er vildt glad for den, samtidig med at han stolt viser sine knyttede næve til kameraet, så hans FUCK tatovering står klart og tydeligt.

F.U.C.K.

Han forklarer samtidig at det er Sean Penn´s skyld at han valgte at få lavet tatoveringen. Han sad en dag og så hans film Indian Runner sammen med min kone. Her så han tatoveringen, som i denne film, sidder på Viggo Mortensen. Lige da han så den sagde han straks til sin kone Bente, at sådan en skulle han helt sikker have! Konens respons på denne udmelding var, ´selvfølgelig skal du da have det min skat´. Så den fik han lavet. Tatovering blev lavet i København og kostede Lars von Trier 300 kroner.

Ringede til Sean Penn bagefter

Efter han havde fået lavet tatoveringen ville han dele historien med hans inspiration. Så han ringede til Sean Penn og fortalte ham om tatoveringen, og at det var hans skylde han havde fået den lavet. Sean Penn svarede blot at det ikke havde noget som helst med ham at gøre, og tilføjer at det var noget Viggo Mortensen selv fandt på.

- Casper Christensen var den første der fik tatoveringen at se. Hans kommentar til Trier´s FUCK tatovering var blot: ´Den bliver du sgu glad for´


Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: MEDINA: Det betyder mine tatoveringer

Læs også: Drake fan får tatoveret “DRAKE” i panden

Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

 

Flere lignende artikler