Tattoo night i København - Ingen tatovering ingen adgang

04 apr, 2013

23-årige Theis John Olsen, er ofte blevet afvist på diskoteker på grund af hans tatoveringer. Det synes han er ærgerligt, da hans tatoveringer, i sig selv, ikke fortæller noget om ham som person, og vil gerne slå et slag for, at det ikke skal være sådan.

Tattoo Night i København - Ingen tatovering i adgang

Theis John Olsen byder velkommen til Tattoo Night bag baren på Social bar i København. Han står dog ikke selv i baren imorgen.

Theis John olsen, arbejder til dagligt som herrefrisør og i weekenderne kan han godt lide at feste og have det sjovt sammen med venner, men det er ikke altid han kan få lov til det. Ham og vennerne oplever nemlig ofte, at de bliver afvist på flere forskellige diskoteker på grund af deres tatoveringer. Det synes han ikke er i orden, da tatoveringerne ikke fortæller noget om ens personlighed, og derfor har han nu taget initiativet til at holde en fest, hvor kun tatoverede gæster bliver lukket ind.

- Jeg er en stille og rolig fyr der godt kan lide at gå i byen og have det sjovt, og for mig er tatoveringerne kropsudsmykning og ikke andet. Det kan på afstand se voldsomt ud, men hvis man ser nærmere på mine tatoveringer er de ganske harmløse. Derfor synes jeg det er forkert at jeg skal afvises når jeg går i byen, på baggrund af mit udseende, lyder det fra Theis John olsen.

Den første tattoo fest med navnet Tattoo Night afholdes fredag d. 5. april i København og der er allerede over 100 tilmeldte til festen. Tattoo night afholdes på Social bar i København, hvor ejeren ikke skulle bruge meget betænkningstid med at holde sådan et arrangement. Efter at Neil, som er medejer af Social bar i København, hørte Theis´ historie og hvorfor han vil holde denne tattoo fest, var han med det samme klar til at lægge lokaler til.

- Jeg er super glad for at Neil vil hjælpe mig med det her projekt, og jeg håber ikke, at imorgen bliver den eneste fest Tattoo Night afholder. Jeg har planer om at afholde Tattoo Night løbende i fremtiden men lige nu håber jeg bare på en succes til vores fest imorgen, siger Theis da vi møder ham på Social bar i København, hvor han arbejder hårdt på at gøre alting klar til imorgen aften.

Realitystjerne dukker også op til festen

Fælles for alle gæsterne til Tattoo Night er, at de har tatoveringer, og det er også lykkes initiativtageren at tiltrække nogle af de danske realitystjerner. Til festen imorgen kommer blandt andre, Jeremy Ace også kaldet “Panda”, Michelle Britney der er kendt for blandt andet Kongerne af Marienlyst og Dennis Nielsen der er kendt fra Kanal 5´s realityprogram Rock and Roll camping. Der er flere kendisser i vente men deres tilstedeværelse kan endnu ikke bekræftes, men folkene bag Tattoo Night garanterer et brag af en tattoo fest.

Hvorfor sådan en fest?

Theis har altid interesseret sig for tatoveringer og kropsudsmykning og fik allerede den første tatovering som 16-årig og har idag en del tatoveringer rundt omkring på kroppen. Nogle af dem er synlige når han bærer almindeligt tøj og det betyder at han bliver sammenlignet med en skidt fyr, selvom han faktisk ikke er det, og det synes han ikke er i orden.

- Tatoveringer er gået hen og blevet mainstream i Danmark og kunstformen vokser hele tiden. Tatoveringer forbindes dog stadig med en masse dårlige ting og det billede vil jeg gerne prøve at ændre. Mange tatoveringer betyder ikke nødvendigvis at du er en bandit, lyder det afslutningsvis fra Theis John Olsen.

Praktisk information

Tattoo Night afholdes fredag d. 5 april på Social bar i København kl. 21.00. Mellem kl. 21.00 og 22.00 er der fri bar.

Læs mere og tilmeld dig Tattoo night på facebook her: http://www.facebook.com/events/177788982371039


Læs også: Inkslingers under huden - ny stor bog om tatovering på dansk

Læs også: Tatovering i røvhullet - Nyeste trend i USA

Læs også: Linse Kesslers tatovering om lort

Læs også: Flere og flere fædre tatoverer sig for deres børn

Flere lignende artikler